Blog » Over Stampin' Up!®

Over Stampin’ Up!®

 

Stampin’ Up! is een Amerikaanse producent van onder andere stempels met een lange historie. Aanvankelijk waren de exclusieve en kwalitatief hoogwaardige rubber stempels in Europa alleen in o.a. Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland verkrijgbaar. Maar sinds oktober 2012 kan ook Nederland profiteren van de grote variëteit aan stempels en aanvullende producten voor het maken van wenskaarten, cadeauverpakkingen en scrapbooking.

 
IMG_2548.PNG
 

Naast de collectie stempels biedt Stampin’ Up!  ook inkt, markers, papierproducten, linten, knoopjes e.a. embellishments, ponsen, embossing-, snijmallen maar natuurlijk ook hoogwaardig basis gereedschap zoals een snijmachine, lijm en scharen. Kortom, een complete collectie om uw unieke en mooiste wenskaarten en cadeauverpakkingen te maken.

 

De kenmerken en voordelen van de Stampin’ Up! stempels en producten:

 

De stempels zijn exclusief en worden aangeboden in sets met verschillende thema’s. Hierdoor zijn de stempels gemakkelijk te combineren.

 

IMG_2549.jpg

 

Alle producten worden in 4 kleurgroepen aangeboden (en een wisselende selectie van extra kleuren die voor bepaalde tijd leverbaar zijn). Hierdoor ontstaat nooit meer het probleem dat het papier en de inkt niet (goed) bij elkaar passen. Binnen één kleurenfamilie matched alles perfect. Van papier en inkt tot de versieringen en het lint.

 

De producten van Stampin’ Up!  zijn niet in de winkel verkrijgbaar, maar uitsluitend via demonstratrices.  Door middel van workshops bij je thuis, laat ik je kennismaken met de producten van Stampin’ Up!. Maar je kan de artikelen ook direct bij mij bestellen zonder dat je een workshop bij mij volgt. Op de pagina “Catalogus” (klik!) kan je de actuele catalogussen bekijken en eventueel downloaden.

Voor vragen en informatie, neem gerust contact met mij op.